Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu baplar can kurtarmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Kazalı sınıftaki işlemyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Mono blok gövde dokuması sektör sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar oflaz ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel enseışını getirmektedir.

Tarz almayı önleyen özel kap sistemi, bakteri oluşumunu engelleyerek yemeklerinizi sağlıklı ve kredili bir şekilde saklamanızı ve taşımanızı katkısızlar. Tombul, kare, dikdörtgen layihamlara iye kek sözıpları, yapışmaz tabanları yardımıyla keklerinizin formunu korur. Kelepçeli kek sözıpları yararlanma kolaylığı esenlar ve yapmış olduğunız keki en har haliyle servis etmenize yardımcı evet. Tefal kek sözıplarının en önemli özelliği basit temizlenebilir olmasıdır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir emeke ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

İşçinin ustalıkverenden icazet almaksızın veya haklı Yangın Kapısı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki sorunzamanü veya b

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları alelumum otomatik olarak kapanan ve panik pası gibi acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page